Säljstöd till snabbväxande NEXT

Säljstöd till snabbväxande NEXT

På NEXT har vi stark laganda, skön stämning och goda framtidsutsikter och vi skapar snabb och synlig nytta för våra kunder - dessutom har vi roligt när vi gör det!

Vi växer så det knakar och söker nu en ny kollega till vårt sälj- och marknadsteam!

Dina arbetsuppgifter

NEXT har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt med en stor tillströmning av nya kunder ytterligare påfyllt efter förvärvet av Byggsamverkan samt nyförvärvade norska CHECKED. Många av våra potentiella kunder hör av sig till oss och vill veta mer om våra produkter. Att fånga upp dem tidigt på ett snabbt och proffsigt sätt är en viktig framgångsfaktor för oss!

Som kundens första kontakt med NEXT har du en central funktion i vårt bolag. Du blir ansiktet utåt för de kunder som kontaktar oss via telefon eller mejl. Ditt ansvar blir att fånga upp och kvalificera kunden några steg i säljprocessen genom att dokumentera kundens behov och förutsättningar. I dialog med våra säljare fördelar du inkomna förfrågningar och bokar sedan in ett första kundmöte. I mån av tid kommer du också jobba proaktivt genom att bearbeta vilande affärer.

Du kommer in i ett glatt gäng som består av 11 personer, placerade på tre orter och som leds av sälj- och marknadschef.

Din profil

För att trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du har en god social förmåga i "mötet" med kunden och du har ett starkt driv att åstadkomma resultat. Rollen är omväxlande med många olika arbetsuppgifter vilket ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och din förmåga att prioritera. Du beskriver dig själv som effektiv och handlingskraftig, du vill få saker gjort!

Vi vill att du har några års erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice, du har intresse av att sätta dig in i vår bransch´ förutsättningar och de frågor som våra kunder har. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i CRM-system.

NEXT är ett bolag i tillväxt och vi letar efter dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss!

Såhär säger Patrik Björk som arbetar i marknadsteamet på NEXT:
"Det bästa med att jobba hos på NEXT är möjligheten att vara med i ett bolag som växer, att få vara en del av resan. Vi är ett expansivt bolag som är på språng framåt samtidigt som familjär känsla på kontoret och gemenskap prioriteras. Att arbeta i en dynamisk miljö är både inspirerande och utmanande. Vi vågar att testa nya möjligheter och utvecklas tillsammans med varandra. Vi har hög tilltro till våra kollegor med högt i tak samtidigt som vi har ett högt mål, att vara det självklara valet för vår bransch."

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.skill.se/next!

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar NEXT med Skill. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson på 0708-52 32 36, lena.johansson@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NEXT är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Bolaget är i stark tillväxt och har idag 75 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. NEXT är i en expansiv fas och vi är nära en internationell expansion.

På NEXT arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team, med våra kompetenser och personligheter, oavsett roll.