Eftermarknadsansvarig till NEXT

Eftermarknadsansvarig till NEXT

På NEXT har vi stark laganda, skön stämning och mycket goda framtidsutsikter och vi skapar snabb och synlig nytta för våra kunder - dessutom har vi roligt när vi gör det!

Från bra till världsklass, vi ska ta vårt eftermarknadsarbete till en ny nivå och söker därför en kund- och säljorienterad stjärna till vårt eftermarknadsteam!

Dina arbetsuppgifter

NEXT har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt med en stor tillströmning av nya kunder ytterligare påfyllt efter förvärvet av Byggsamordnaren samt nyförvärvade norska Checkd.
Fokus har legat på att skapa kundnytta genom kvalitativa implementationer och att erbjuda en kundsupport i världsklass. För att lyfta vår affär och kundnöjdheten ytterligare satsar vi nu på att bygga ett eftermarknadsteam som ska jobba strukturerat och proaktivt med att driva försäljning på befintliga kunder. Din uppgift blir att tillsammans med teamet, sätta övergripande mål, planera för aktiviteter som stöttar målen samt ansvara för rapportering av nyckeltal kopplat till gruppens försäljning.

Du jobbar själv aktivt med försäljning enligt de mål ni satt upp vilket innebär att du kommer delta i olika kundaktiviteter, du kontaktar befintliga kunder i syfte att skapa merförsäljning samt jobbar proaktivt för att våra kunder ska fortsätta använda NEXT eller Byggsamordnaren. Utöver försäljning innehåller din roll en del administrativa delar kopplat till vårt CRM system samt rapportering.
Du kommer tillhöra Customer Success där även leverans- och supportteam ingår.

Din placeringsort blir Linköping och du rapporterar till Support- & Leveranschefen

Din profil

Du drivs av att göra affärer och nå mål. Du har en ödmjuk framtoning och du är en relationsskapare av rang. För den här rollen krävs en god administrativ förmåga och ett intresse för siffror. Du har lätt för att se samband och har en analytisk förmåga att tolka dem. Vår rapportering sker i excel vilket innebär att du bör behärska verktyget väl.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning B2B, gärna från ett SaaS bolag men det är inget krav. Du bör ha lätt för att lära dig IT system men ännu viktigare är att du drivs av att se den kundnytta som systemet skapar. Vi förväntar oss att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
I rollen förekommer resor i viss utsträckning (när det tillåts igen).

Vi erbjuder en roll i en ny funktion vilket innebär stora möjligheter att få vara med att forma såväl arbetssätt som roll. NEXT är ett bolag i stark tillväxt vilket innebär stora möjligheter att växa och utvecklas!

Varför ska du söka till NEXT?
Såhär säger Niclas Lindström som arbetar i supporten:

"Det bästa med att jobba hos oss är möjligheten att vara med i ett bolag som växer, att få vara en del av resan. Även om företaget är på språng framåt så är det en familjär känsla på kontoret och gemenskapen är viktig för oss. Som exempel på det har vi frukost varje dag, vi planerar in aktiviteter efter jobbet och det bjuds även på konferenser för att stärka gruppen. Sist men inte minst, hos oss tror vi på att en god arbetsprestation ryms inom en 8-timmars arbetsdag!

Ansökningsförfarande

Välkommen att söka tjänsten på www.skill.se, frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson 0708-52 32 36, lena.johansson@skill.se.

Vänta inte med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NEXT är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom förvärv av väletablerade Byggsamverkan och norska CHECKD har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas.
NEXT-gruppen är i stark tillväxt och har idag 75 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi är i en expansiv fas på en växande marknad både nationellt och internationellt.

På NEXT arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team, med våra kompetenser och personligheter, oavsett roll.