Backend-utvecklare med integrationsfokus till NEXT One Technology

Backend-utvecklare med integrationsfokus till NEXT One Technology

På NEXT One Technology drivs de av visionen att digitalisera byggbranschen och skapa tydlig nytta och mervärde till företagets kunder. NEXT One Technology har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och bred kundbas. Nu vill de förstärka sitt drivna och kompetenta utvecklingsteam i Linköping med en backend-utvecklare med fokus på integrationer.

Dina arbetsuppgifter

Du blir en del av ett drivet och kompetent utvecklingsteam. I samarbete med övriga kollegor inom organisationen ansvarar ni för hela kedjan, från idé till implementation. Tillsammans fortsätter ni utvecklingen av ett av branschens ledande projekthanteringssystem. Ert framgångsrecept bygger på förståelsen av kundens önskemål och förmågan att implementera nya funktioner och lösningar.

Som utvecklare får du möjlighet att vara inblandad i alla steg och delar. Du kommer fokusera på backend-utveckling av produkten, serversidan och databas. NEXT har en mängd integrationer och utvecklar även sitt eget moderna gränssnitt i NEXT Publika API, som är en viktig förutsättning för att erbjuda kunder och partners intressanta sätt att automatisera sin verksamhet med NEXT i centrum. Tillsammans arbetar ni ständigt för att förbättra er och systemet. Det är en miljö som välkomnar genomtänkta förslag och aldrig är främmande för nya idéer. Vi behöver vassa utvecklare som kan hjälpa till att ta NEXT till nästa nivå av effektiv och skalbar arkitektur för att möta framtidens behov!

Din profil

Vi lägger stor vikt i att du som person passar in i gruppen och trivs i det positiva och öppna arbetsklimat som finns idag. Vi tror att du är en självgående person som gärna tar egna initiativ. Du har ett engagemang i ditt arbete och vill alltid leverera bästa möjliga resultat åt kund. Du besitter en kreativitet och gillar att hitta nya lösningar.

Vidare tror vi att du har:
  • En relevant högskole-/civilingenjörsutbildning
  • Tidigare erfarenhet av utveckling med fokus på backend/integration
  • God erfarenhet av Linux
  • Kunskaper inom C++, Python och SQL
  • Gärna erfarenhet av att designa och utveckla publika API:er
  • Gärna kunskaper och intresse av container-arkitektur (med till exempel Docker och Kubernetes)
Varför NEXT?
Här erbjuds du en unik sammansättning av kompetenser, inte bara i utvecklingsteamet utan i företaget som helhet. Här finner du trevliga kollegor, högt i tak, en platt organisation med närhet till ledningen och möjlighet till snabba beslut. Här uppmuntras eget ansvarstagande och nya idéer på hur ni kan arbeta bättre, smartare och ha roligt tillsammans under tiden. Välkommen till NEXT One Technology!

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar NEXT One Technology med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på http://www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson, 013- 473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 2 juni 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NEXT är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom förvärv av väletablerade Byggsamordnaren och norska CHECKD har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas.

NEXT-gruppen är i stark tillväxt och har idag 75 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. De är i en expansiv fas på en växande marknad både nationellt och internationellt. På NEXT arbetar de tillsammans, bidrar och arbetar som ett team, med deras kompetenser och personligheter, oavsett roll.