Projekteringsledare till Building Östergötland

Projekteringsledare till Building Östergötland

Projekteringsledare

Till vår avdelning Building Östergötland söker vi nu efter vår nästa kollega inom Projekteringsledning med placeringsort Linköping. Har du flerårig erfarenhet inom området, med en bred kunskapsbas från projektering och triggas av att arbeta mot stora och komplexa projekt? Då kan du vara den vi söker!

Här är dina nya utmaningar

Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i våra projekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund. Du har en viktig roll som sammanhållande länk mellan projektutveckling och produktion. På NCC ligger vi i framkant vad gäller nyttjandet av virtuellt byggande i vår projekteringsmetodik vilket innebär att du som projekteringsledare har en VDC-ledare till din hjälp.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som är högskoleingenjör med flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån byggbranschen. För att lyckas i rollen har du en hög teknisk kompetens, har du kunskap av installationer alternativt konstruktionsarbete ses detta som meriterande.

Du är en generalist som är van vid ett flexibelt arbetssätt där du arbetar utifrån ett helikopterperspektiv. Du trivs i en roll där du leder och driver projekt framåt samtidigt som du också ansvarar för att samordna samtliga funktioner i projekteringsskedet. Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad i ditt arbete, stresstålig, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.

Du värdesätter ett bolag som arbetar för en god arbetsmiljö och du identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Jonas Leijon, gruppchef, på telefon 070-298 68 97

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2019-01-31
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.