Platschef Hercules

Platschef Hercules

Låt oss lägga grunden till ditt nästa jobb!

För oss handlar grundläggning helt enkelt om att säkra upp marken i alla sorters projekt. Varje dag ställs vi inför vitt skilda utmaningar vilket gör jobbet som Platschef oerhört omväxlande och spännande.

Vi sporras av mäktiga lerjordar och sjöbottnar. Vi ser spännande utmaningar i grundläggning och spontar intill känsliga konstruktioner så som fastigheter och broar. Tack vare effektiva och väl beprövade metoder kan vi utföra grundläggning i de mest komplexa markförhållanden.

Om du inte kommer med erfarenhet från grundläggning så kommer vi se till att du får all den kunskap du behöver för att bli en duktig Platschef. Du kommer till en platt organisation som gör det möjligt för dig att få och ta ett stort ansvar.

En tjänst för dig som gillar att lära dig något nytt!

Rollen som Platschef

Vi brukar säga ett standardprojekt pågår under ca 2 veckors tid och att du oftast kommer att ansvara för 2 - 3 parallella projekt. Som platschef har du har det övergripande ansvaret för att projekten lever upp till de mål som är satta både vad det gäller ekonomi och kvalitet. Du driver projekten genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats och har en kontinuerlig dialog med kunden. Du är en närvarande chef som trivs med att vara ute i produktionen för att stötta dina medarbetare och ha kontroll att projektet fortlöper enligt planerna.

Din Profil

I grunden har du en teknisk utbildning och har under några år arbetat som arbetsledare eller platschef inom byggbranschen, företrädesvis inom mark och/eller anläggning.

Du känner dig bekväm med administrativa rutiner och inser att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda våra medarbetare, kunder och dig själv.

Du är en nyfiken person som gärna vill utvecklas och ser spänningen i att få lära dig grundläggningens utmaningar. Du trivs med att driva kortare och flera projekt parallellt. Gillar att inte riktigt veta vad dagen har att erbjuda men vet att planering och deadlines ändå är A och O. För att lyckas med detta behöver du vara en problemlösare och ha förmågan att leda och entusiasmera dina medarbetare.

För att bli en del av oss på Hercules kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

B-körkort är ett krav.

Om oss

Hercules är Sveriges ledande grundläggningsföretag och ett helägt dotterbolag till NCC. Vår kärnverksamhet är pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning, och armering. Våra kunder finns såväl inom den privata sektorn som i de kommunala och offentliga förvaltningarna. I Sverige omsätter vi ca 800 Mkr och är ca 220 anställda.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lokalkontoret ligger i Linköping men din placeringsort styrs av din hemort. Du kommer främst att ha Östergötland som geografiskt arbetsområde men även Södermanland kan förekomma.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Staffan Stenberg tfn 070-382 98 70 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070- 653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 27 november 2020

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.