Entreprenadingenjörer

Entreprenadingenjörer

För närvarande har NCC Building Östergötland en kraftig orderingång med mycket stora projekt inom bostadsproduktionen. Därför söker vi nu entreprenadingenjörer att stärka vår avdelning. Är du redo för nästa utmaning i karriären?

Här är dina nya utmaningar
Som entreprenadingenjör är du en viktig kugge i våra projekt där du stöttar plats- och projektchefer och produktion ex kring upprättande av planeringsunderlag, utredningar, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar. Du arbetar även med frågor som rör inköp, projektering, kalkylunderlag och ÄTA-hantering. I denna roll har du nära kontakter med både kunder och leverantörer. Under projekteringen arbetar vi i NCC projektstudio, vilket innebär att hela projekteringsorganisationen fysiskt arbetar i samma lokal - projektstudion, ett framgångsrikt sätt för att underlätta och stimulera kommunikationen. En viktig del i projektstudion är användningen av VDC (Virtual Design and Construction). Beroende på projektens storlek stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

De här erfarenheterna och egenskaperna tror vi att du har
Vi tror att du som söker har relevant utbildning och/eller flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån branschen. Vi tror även att tidigare erfarenhet från kalkylering och projektledning, alternativt virtuellt byggande (VDC) kan vara en lämplig bakgrund. För att lyckas i rollen behöver du vara social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga värdefulla egenskaper är att du är engagerad i ditt arbete och trivs med ett resultatorienterat arbete.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetsområde Östergötland.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Stefan Karlsson, tfn 079-078 77 17. Registrera din ansökan och CV snarast då urval sker löpande.

Välkommen med sin din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 19 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.