Blivande Platschefer

Blivande Platschefer

För närvarande har NCC Building Östergötland en kraftig orderingång och flera spännande projekt som pågår. Med anledning av detta söker vi nu duktiga och drivna arbetsledare som vill utvecklas och inom snar framtid gå vidare till en roll som platschef.

Här är dina nya utmaningar
Inledningsvis går du in i rollen som Arbetsledare där du tillsammans med din chef sätter en utvecklingsplan med målet att bli Platschef för något av våra projekt. Som Arbetsledare kommer du att få ett omväxlande jobb. I nära samarbete med Platschef planerar och leder du projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och säkerställer att vi håller det vi lovar. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i Arbetsledarrollen. Utmärkande för våra byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur och kvalité där du kommer att bli en viktig förebild i säkerhetsarbetet på arbetsplatsen.

De här erfarenheterna och egenskaperna tror vi att du har
För att lyckas i rollen behöver du vara positiv, ansvarsfull och ordningsam samt trivas med arbete i produktionen. Vidare tror vi att du är engagerad och gärna tar på dig ansvar samt förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Vi tror att du som söker har relevant utbildning och/eller flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån branschen. Meriterande för tjänsten är liknande arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller annan erfarenhet från närliggande tjänst inom produktion.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetsområde Östergötland.

B-körkort är ett krav.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Stefan Karlsson, tfn 079-078 77 17. Registrera din ansökan och CV snarast då urval sker löpande.

Välkommen med sin din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 19 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.