Area Manager - Road Services

Area Manager - Road Services

Road Services är en enhet inom NCC Infrastructure, som i huvudsak arbetar med drift och underhåll av vägar med Trafikverket och kommuner som största kunder, men även annan entreprenadverksamhet förekommer.

Vi söker nu en ny Area Manager till området kring Mälardalen/Östergötland.

Verksamheten befinner sig i en spännande förändringsfas där du kommer att få stor möjlighet att vara med och påverka den framtida utvecklingen.

Rollen hos oss
Som Area Manager har du ett samlat ansvar för arbetsplatserna inom ditt geografiska område Mälardalen och Östergötland, vilket innebär att leda och ansvara för området utifrån region Sveriges uppsatta mål och handlingsplaner. Du ansvarar för utveckling av både affärer och organisation inom ditt geografiska område och förväntas även bidra till utveckling för hela region Sverige samt den gemensamma nordiska divisionen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda, och stötta arbetsplatserna avseende ekonomi, personal, arbetsmiljö, kvalitet, miljö, marknad m.m.

Det innebär ett ansvar över såväl anbudsarbete, produktionsuppföljning, ekonomiuppföljning samt för bemanning och utveckling av personalen inom området. Även övergripande ansvar för att kund- och leverantörsrelationer inom området fungerar väl och utvecklas ingår i rollen.

Areamanger rapporterar till Regionchef Sverige och ingår i Road Service Sveriges ledningsgrupp.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har minst fem års erfarenhet av en befattning med personal- och ekonomiansvar, gärna från liknande eller samma bransch. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från drift och underhåll av vägar alternativt anläggnings byggande. Ett väl utvecklat kontaktnät avseende kunder och leverantörer inom branschen är en fördel. Goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt en god datorvana är en förutsättning, likaså ett strukturerat arbetssätt och B-körkort.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är en bra ledare med ett gott sinne för ekonomi och affärer. Du motiveras av att utveckla och förbättra en verksamhet, samt av att uppnå goda resultat tillsammans med dina medarbetare och kollegor. Du har en förmåga att skapa och utveckla motiverade och engagerade medarbetare samt goda kundrelationer. Du är social, kommunikativ och anpassningsbar. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning.
Placeringsort är förslagsvis Norrköping, Linköping, Örebro eller annan lämplig ort inom området.
I tjänsten ingår resor.
Tillträdesdag: så fort som möjligt

Vi erbjuder
Här erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig chef för Region Sverige, Per Sjöblom, tel. 070-371 1375.

Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-11-27.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.