Anbudsingenjör till Building Östergötland

Anbudsingenjör till Building Östergötland

Anbudsingenjör

För närvarande har NCC Building Östergötland många pågående projekt och flera på gång. Nu söker vi efter anbudsingenjörer som vill vara med och bidra till att ytterligare stärka vår orderstock inför kommande år. Är du den vi letar efter?

Här är dina nya utmaningar

Som Anbudsingenjör har du en viktig roll då du arbetar för att våra projekt får rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är med ifrån tidigt skede och arbetar tätt tillsammans med affärschef, projektchef samt installationsansvarig. Efter erhållet projekt är du även med i uppstarten av det nya projektet för att föra över dina kunskaper till produktion. I rollen gör du allt ifrån mängdavtagning till överslagsberäkningar och omfattande detaljkalkyler. Du kommer arbeta med produktionskalkyler och anbudsprojekt. Digitala arbetssätt, VDC och BIM är en del av vardagen.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig med en byggteknisk högskoleutbildning alternativt arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Du har troligen några års erfarenhet från produktion som arbetsledare eller motsvarande.

Du ser en utmaning i att utveckla vårt arbetssätt och att ta dig an nya IT-verktyg. Det är meriterande med kunskaper inom kalkylsystem (t ex MAP), Solibri och Excel. Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer.

Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Du är självgående i ditt arbete och hittar vägar för det samarbete som krävs för att lösa dina uppgifter. Anbudsarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med är placerad Linköping eller Norrköping.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Daniel Wallman, 079-0727058.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2019-01-31

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.