Mpya Finance i Linköping söker erfarna redovisningsekonomer!

Mpya Finance i Linköping söker erfarna redovisningsekonomer!

Vill du vara en del av vårt härliga gäng här i Linköping? Vad bra! För vi önskar oss flera kollegor.
Vi på Mpya är alltid ute efter slipade talanger med redovisningsbakgrund och en prestigelös inställning till att samla ytterligare erfarenheter.

Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult? Vill du vara med och aktivt påverkar ett nytänkande konsultbolag som sticker ut? Delar du förhållningssättet om att sätta laget före jaget - då kan konsultrollen på Mpya Finance vara ditt nästa steg i karriären! För visst är det häftigt när man hittar rätt?

Vem är du?
Vi tror att du är civilekonom och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och gärna förståelse för koncernredovisning. Du älskar att arbeta med redovisning, och du har lätt för att förstå "verkligheten" bakom siffrorna. Du kommer hantera redovisningsspecifika frågor, är förtroendeingivande och du har en bra analytisk förståelse. Du hanterar bokslut, skatt och moms självständig och trivs i en miljö där vi tar hand om varandra.

Att bli en Mpyan - vad innebär det?
Som konsult hos oss är du en del i vårt lag! Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste fungera både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap.

Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär! Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering.

Hur gör jag nu?
Investera lite tid - det är sannolikt värt det oavsett vad det leder till. Ett förutsättningslöst första möte kan bli en spännande början! Ett senare steg är att du kanske vill prata med en av våra konsultkollegor och höra hur det är att arbeta på Mpya?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Lina Rehnholm på lina.rehnholm@mpya.se, 0768-513585 eller Emelie Palmqvist på emelie.palmqvist@mpya.se 0709-710069.

Vi hörs snart, eller hur?
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!