Porttekniker

Porttekniker

Motum Port AB söker Porttekniker

En porttekniker hos Motum Port arbetar med installation, service och underhåll av portar/grindar/bommar mm av olika fabrikat. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Vem är du?

Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt.

Att du är tekniskt kunnig/intresserad är en förutsättning för denna tjänst.

Kvalifikationer
  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el/svets eller likvärdig utbildning
  • Har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll, mekanik eller elinstallationer
  • Minst ett par års erfarenhet av gargeportar samt lyftanordningar
  • Innehar minst B körkort
  • God kunskap om el/hydraulik/svets
Om bolaget

Motum Port erbjuder ett brett utbud av industriportar, garageportar, grindar, dockningar och jalusier m.m. av högsta kvalitet utvecklade för nordiska förhållanden. Vi installerar, servar och moderniserar portar från samtliga tillverkare på marknaden. Vi arbetar uteslutande med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör.

Tjänsten innefattar arbete i Linköping med omnejd.

Motum Port har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Motum Port stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vår vision är att alltid ha kunden i centrum och ständigt utveckla bolaget och den egna personalen.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom både Motum Port och Motumkoncernen. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Staffan Håkansson, 0739-61 71 04 alt. staffan.hakansson@motumport.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motumport.se
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motum Port AB är en del av Motumkoncernen. Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice. Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.