Kundtjänstmedarbetare till Linköping

Kundtjänstmedarbetare till Linköping

Arbetsbeskrivning

Arbetet utförs i fräscha lokaler i Mjärdevi hos Releasy tillsammans med ett engagerat och härligt gäng. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att hantera inkommande kundärenden främst via telefon. Fokus är på att bemöta kunder med lyhördhet och engagemang. Vidare får du kontinuerlig coachning av din Teamledare som aktivt uppmuntrar dig i din fortsatta utveckling.

Anställningen inleds med en introduktion/ utbildning i ca 3 veckor för att ge dig bästa möjliga förutsättningar. Under din första tid finns också mentorer med gedigen kunskap och erfarenhet tillgängliga för att stötta dig.

Anställningsgraden är på 80% upp till 100%. Lön enligt kollektivavtal och möjlighet till bonus.

Arbetstiderna är mån-fre: 08-21, lör-sön 09-17

Tjänsterna tillsätts löpande, så skicka in din ansökan!
Startdatum: Måndag 2018-04-09

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för kundkontakt, service och problemlösning. Men också har en fallenhet för sälj då detta förekommer i tjänsten. Vi tror att du är effektiv, noggrann och resultatorienterad. Flexibilitet är viktigt då du kommer att arbeta i en miljö där det händer mycket. Ditt tekniska intresse kommer också väl till pass i denna tjänst. Din attityd och personliga egenskaper är mycket viktiga och vi ser gärna att du har lite skinn på näsan och brinner för utmaningar.

Kvalifikationer:
Du har minst gymnasiekompetens och gärna erfarenhet från kundservice/kundtjänst. Du har goda kunskaper inom svenska och engelska både i tal och skrift. Vi kommer att begära utdrag från belastningregistret.
Mer info
Kontaktperson Jonna Andersson
Telefon 0140-59 90 24
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu kundtjänstmedarbetare i samarbete med Releasy för spännande uppdrag åt flera kunder inom olika branscher. Du börjar som anställd hos oss på Montico och för rätt person finns stora möjligheter till en anställning hos Releasy efter det.

Om kundföretaget:

Releasy är en kundserviceleverantör med lång erfarenhet. De har varit etablerade i Linköping sedan 1984. Deras kunder är stora, välkända företag inom en rad branscher så som telekom, energi, media, resor, bank m f. Releasy har ca 600 medarbetare på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret ligger i Bergshamra i Stockholm.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.