Lely Center Västervik expanderar och söker en erfaren
Servicechef!

Vi söker en ledare som får sina medarbetare att växa genom eget ansvar och personlig utveckling. Vi söker dig som kan bygga relationer med våra kunder och som är beredd att satsa det där lilla extra för bolagets fortsatta fantastiska utveckling och expansion!

Om tjänsten
Som servicechef kommer du att vara ansvarig för dina medarbetare på serviceavdelningen, bestående av servicetekniker som utgår från respektive bostad inom vårt område. Vi är aktiva i Östra Sverige, från Karlshamn i Syd till Ockelbo i norr, samt Öland och Gotland.

Vårt huvudkontor finns beläget i Västervik där både centrallager, administration samt ledning finns placerad, vår önskan är att även du skall finnas på plats vissa dagar under veckan vid vårt huvudkontor.
Du kommer att ha budgetansvar för hela din organisation som idag består av 18 medarbetare i serviceavdelningen. I det strategiska arbetet med att utveckla avdelningen framåt driver du utvecklings- och förbättringsarbete tillsammans med dina medarbetare och du rapporterar kontinuerligt till VD.

För att passa in hos oss ser vi att du har ett tekniskt intresse, gedigen- och dokumenterad erfarenhet av att leda andra människor, har en nyfiken problemlösarattityd och en god social kompetens med förmågan att hantera kunders önskemål och bygga bra relationer. Noggrannhet, gott ordningssinne och flexibilitet i kombination med förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt är också viktigt i din profil.

Om dig
Vi söker dig som har dokumenterade arbetslivserfarenheter som ledare. Du har erfarenhet av personalledning, Systematiskt arbetsmiljöarbete, kundkontakter samt strategi- och förändringsarbete. Du är trygg i din roll som ledare, kan coacha, motivera och utveckla din personal.
I förändringsarbetet hanterar du hinder tillsammans med dina medarbetare med ett tydligt fokus på genomförande och att nå bolagets uppsatta mål. Du kommunicerar tydligt, bygger goda relationer med både kunder och medarbetare och bidrar själv till en god stämning inom din grupp och företaget.

Krav
  • Dokumenterad ledarskapserfarenhet
  • God Kommunikationsförmåga och är initiativrik
  • Affärsmässig, resultatinriktad samt har en god analytisk förmåga
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda datakunskaper
  • Körkort B
Meriterande
  • Erfarenhet av Servicestyrning och tillämpliga planeringssystem och Projektledning
  • Erfarenheter från Jord- och lantbrukssektorn
  • Brinnande intresse för den gröna näringen
  • Tekniskt intresse
Kontakt
Har du ytterligare frågor, kontakta Rickard Olsson, Försäljnings- och Affärsutvecklingschef
Mobil: 070-584 59 81
Email: rolsson@val.lelycenter.com
Sista ansökningsdag 13 mars 2020

Ditt personliga brev och CV skickar du via email eller post till vår VD Johan Petersson:
Lely Center Västervik
Att: Johan Petersson
Källsåker Gård
593 95 Västervik
E-post: jpetersson@val.lelycenter.com
Mer info
Kontaktperson Rickard Olsson
Telefon 070-584 59 81
Email Mejla Rickard Olsson
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1998 lanserade Holländska Lely den första mjölkningsroboten i Sverige. Sedan dess har verksamheten vuxit kraftigt med Lely som en ledande aktör. I dagsläget finns över 30 000 enheter i drift hos lantbrukare runt om i världen. Lely Center Västervik servar idag kunder med automatiserad inomgårdsteknik från Karlshamn i Syd till
Ockelbo i norr, samt Öland och Gotland.