Controllers till Meritminds konsultverksamhet i Östergötland

Controllers till Meritminds konsultverksamhet i Östergötland

Har du några års erfarenhet av controlling och är redo för nästa steg i karriären? Vill du arbeta i miljöer där det händer mycket och där du får snabb utveckling genom att se olika branscher och organisationer? Då passar du för rollen som ekonomikonsult inom controlling hos oss på Meritmind!

Vi erbjuder dig varierande och utmanande konsultuppdrag hos våra kunder i hela Östergötland. De flesta verkar inom den privata sektorn och flertalet är medelstora till stora företag med välkända varumärken.

Exempel på ansvarsområden som controller

 • Ta fram budget-, prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
 • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
 • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
 • Utveckla rapportering och nyckeltal
 • Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har några års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning eller controlling. Har du redovisningsbakgrund ser vi gärna att du självständigt kan utföra ett bokslut. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och du är en van användare av större ekonomi-/affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiroller på stora, internationella bolag och om du finns tillgänglig omgående.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som konsult är du ambitiös och driven och du har en mycket god social förmåga. Du räds inte nya utmaningar, tar initiativ och trivs med att utmanas i din yrkesroll. Du har lätt att lära dig och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt.

Vad Meritmind erbjuder:

 • Utbildning och utveckling i din yrkesroll.
 • Uppdrag hos välkända, stora bolag.
 • En möjlighet att se olika arbetsplatser och bredda ditt professionella nätverk.
 • En tillsvidareanställning på ett värderingsstyrt företag.
 • Tillgång till vår förmånsportal.
 • Sociala aktiviteter tillsammans med konsultgruppen.
Placeringsort: Linköping, Norrköping, Finspång, Söderköping, Mjölby

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Mästergasell (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information om tjänsten kontakta Kandidatansvarig Anna Wetterlöv på 070-773 36 64 alternativt anna.wetterlov@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge den finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religion eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Varmt välkommen med din ansökan!

Business Controller, Financial Controller, Group Controller, Controller, Junior Controller, Business Analyst, Jr. Controller, Real Estate Controller, Senior Controller, Group Financial Controller, analytiker, fastighetscontroller
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)