Redovisningsassistent till Medius, Linköping

Redovisningsassistent till Medius, Linköping

Vill du spendera dina arbetsdagar i en miljö där man får skratta på jobbet, utmana dig själv och dina kollegor, få möjlighet säga sin mening och ta egna steg framåt? Har du intresse för IT-system? Då kan tjänsten som redovisningsassistent vara något för dig.

Meritmind söker nu för Medius räkning en redovisningsassistent till deras Finance & Accounting-organisation inom Medius Group Finance. Du kommer att ingå i ett team med placering i centrala Linköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsassistent kommer du att arbeta inom reskontrateamet där exempel på dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Projektadministration
  • Kundreskontrahantering & Kundkredithantering
  • Leverantörsreskontrahantering
  • Koncerninternfakturering
  • Kontinuerliga förbättringsprojekt


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du är noggrann, driven, strukturerad, stresstålig och flexibel - detta är viktigt då organisationen utvecklas kontinuerligt.

Arbetet innebär även att arbeta mot deadlines, framför allt vid den månadsvisa rapporteringen. Du gillar att kommunicera och hjälpa andra samt att bygga och bibehålla nätverk. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en grundläggande ekonomiutbildning, exempelvis TUC yrkesutbildningsprogram med fokus inom redovisning. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande men inte ett krav. Eftersom Medius använder Medius APA och affärssystemet Microsoft Dynamics D365 är kompetens och erfarenhet från dessa system meriterande, liksom goda kunskaper i Excel.

I rollen som redovisningsassistent på Medius är generell IT-vana och nyfikenhet över IT-system ett krav då vi löpande utvecklar och förbättrar vårt IT-stöd. Tjänsten kräver också att du är bekväm med engelska då det är företagets koncernspråk.

Om Medius

Medius erbjuder flera tjänster inom Spend Mangement till företag där automatisering av leverantörsfakturor samt dess flöde, är huvudprodukten. Företaget är grundat samt har huvudkontor i Linköping. I över 20 år har Medius nått ut till tusentals kunder världen över och har anställda i 9 olika länder.

Medius kontor ligger centralt beläget i moderna fräscha lokaler i Linköping och här är stämningen alltid på topp. Frukost serveras varje morgon och sociala aktiviteter finns ofta på agendan.

I den här rollen kommer du att lära dig massor och utvecklingskurvan kommer att gå rakt uppåt.

I takt med Medius utveckling kommer det att för rätt person finnas goda möjligheter att växa inom företaget. Medius erbjuder även förmåner som en generös pensionsplan och friskvårdsbidrag.

Oavsett om du lockas av tjänsten eller av företaget, är du välkommen att skicka in ansökan så vi får möjlighet att lära känna dig bättre! Läs mer om Medius.

I denna process samarbetar Medius med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Andreas Oliw072-010 18 07. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 juni 2022. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)