MediaMarkt söker Store Manager-Trainee

MediaMarkt söker Store Manager-TraineeMediaMarkt's trainee-program SMiT (Store Managers in Training) har under flera år levererat många duktiga ledare. Programmet är vår chans att ta vara på och förbereda talanger både inom och utanför kedjan för en karriär inom Retail. Programmet ger dig god insyn i hur MediaMarkt arbetar med försäljning, inköp, logistik, personalfrågor, ekonomi, marknadsföring och mycket annat. Efter ca 3-6 månaders teoretisk och praktisk träning i varuhusen och på huvudkontoret har du fått väldigt goda förutsättningar att lyckas som ledare i ditt eget varuhus, vilket naturligtvis är ambitionen i slutändan. Även om utbildningen periodvis kommer innebära intensivt resande och tid hemifrån, hoppas vi att din ambitionsnivå och vilja att investera i din egen utveckling, väger tyngre. Trainee-programmet startar så snart vi har fått ihop ett team på 4-6 deltagare.

Profil för en blivande varuhuschef
För att trivas i en ledande roll på MediaMarkt så brinner du för ett synligt ledarskap, där din närvaro på säljgolvet gör stor skillnad. Du har ett coachande förhållningssätt till din personal och visar vägen både genom att sätta målen och vara med vid genomförandet. Du är en trygg person med mycket energi och du upplever att du har lätt för att få med dig andra i både med- och motgång. För att kunna tillgodogöra dig trainee-programmet är det nödvändigt att du har minst ett par år av ledarskap, inkl. personal- och budgetansvar med i bagaget. Butikserfarenhet och kunskap kring våra produkter är meriterande men inte avgörande för vilka vi går vidare med. Du talar och skriver engelska på en bra nivå.

Placering: Tjänsten har ingen fast geografisk placering, men efter avslutad utbildning vill vi så klart att du får ditt varuhus så nära ditt boende som möjligt.

Tror du att detta är rätt utmaning för dig? Har du vad som krävs? I så fall tycker vi att du ska ta chansen direkt och söka till programmet. MediaMarkt kommer att fortsätta etablera nya varuhus på den svenska marknaden.

Kontakt: Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka retail-bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om programmet eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall, Infinity, Tel 070-370 01 45 eller Mail: marten.nasvall@infinityhr.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?