Marknadsundersökare sökes till Kalmar Länstrafik v.45-46!

Marknadsundersökare sökes till Kalmar Länstrafik v.45-46!

Marknadsundersökare sökes för uppdrag till Kalmar Länstrafik mellan v.45-46!
Gillar du att skapa nya kontakter och att arbeta självständigt? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
På uppdrag åt kund söker vi omgående dig som kan arbeta under vecka 45-46 den 8 till 21 november. Dina arbetsuppgifter som marknadsundersökare är att på tågen mellan Linköping & Kalmar eller Linköping & Västervik arbeta med att undersöka antalet resenärer på sträckan och vilken form av resebevis som används av resenärerna med hjälp av en handdator. Du kommer utgå från Linköping. Underlaget är viktigt för vår kund när de t.ex. planerar nya tågtabeller. Detta är ett återkommande uppdrag vi gör åt kund 2 ggr/år.

Din profil
Som sökande har du ett relativt fritt och ledigt schema under vecka 45-46 och kan jobba heltid/deltid under de angivna veckorna. Du ska vara positiv, serviceinriktad och ha lätt för att ta kontakt med människor. Du arbetar självständigt och kan ta egna initiativ.

Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, så som studier eller annat arbete på minst 50 %, men detta är inte ett krav.

Det är med fördel att du lätt kan ta dig till tågstationen.

Känner du att ovanstående tjänst passar dig? Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan nu!

Övrig information:

Start: Vecka 44 med en obligatorisk digital utbildning.

Arbetstid: Varierande måndag - söndag vecka 45-46.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare på Maxkompetens, Madelene Svaleklev, på

Ansökningar via mejl och telefon undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.