Servicetekniker till Maskinia!

Servicetekniker till Maskinia!

Har du ett stort teknikintresse och drivs av att ge kunder den bästa möjliga servicen? Vill du arbeta på ett företag som värdesätter sina medarbetare och att ha roligt på jobbet? Då är tjänsten som servicetekniker perfekt för dig, så sök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Maskinias räkning servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Maskinia.

Maskinia växer och nu behöver vi förstärka teamet i Linköping. I Linköping arbetar idag 16 tekniker på plats och anläggningen är belägen i Hackefors, men regionen sträcker sig över hela Östergötland.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Maskinias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds
  • En arbetsplats med familjär känsla och en positiv företagskultur
  • Att ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra
  • Ett varierande arbete där du får möjlighet att själv planera dina dagar
  • Stora utvecklingsmöjligheter
Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos Maskinia är en av dina viktigaste arbetsuppgifter att upprätthålla goda relationer med deras kunder. Då flera olika tekniker sökes kan arbetsuppgifterna variera. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:
  • Genomföra service och reparationer på entreprenadmaskiner och detta gör du både på plats på verkstaden eller ute hos kunderna
  • Problemlösning för el- hydraulik- och motorproblem
  • Utrusta nya entreprenadmaskiner enligt standard samt extrautrustning enligt kundens behov
  • Kvalitetssäkra genom egen kontroll på utförda arbeten
Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av el, teknik eller hydraulik i form av arbete alternativt fritidsintresse. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift och innehar B-körkort. Vidare är du van att arbeta med datorer då det kommer krävas i ditt dagliga arbete för dokumentation och rapportering. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från tunga fordon och entreprenadmaskiner.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Maskinia. Du är nyfiken och engagerad i allt du gör. Du arbetar strukturerat och noggrant då du kommer ha frihet under ansvar. Vidare är du en lagspelare och har en naturlig förmåga att leverera kundservice i världsklass.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.maskinia.se/sv/
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case & Bergmann. Företaget har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar och Staffanstorp. Verksamheten omfattar försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, service och reservdelsförsäljning. Maskinia AB startades 1984 i Linköping, har ca 90 anställda och omsätter 550 MKR.