Driven säljare sökes till Marknadsbyrån

Driven säljare sökes till Marknadsbyrån

Drivs du av att arbeta med försäljning där du får utveckla kunders varumärken med ett stort fokus på hållbarhet, kvalitet och kreation? Då kan du vara Marknadsbyråns nya stjärna!

Om tjänsten
Som Kundansvarig hos Marknadsbyrån kommer du att arbeta med försäljning av Marknadsbyråns tjänster. Som nyanställd kundansvarig säljare på Marknadsbyrån går du under onboarding-perioden parallellt med någon av deras kundansvariga, du kommer därefter ta över en kundstock som du förväntas förädla samt utöka med nya kunder.

Om dig
Viktiga egenskaper är ditt engagemang, att du är självgående och resultatinriktad, din vilja och förmåga att lära och utvecklas, samt att du är social och professionell. Samtidigt är du en teamplayer, som gör en extra insats för att bidra till teamets gemensamma målsättningar.

Du har tidigare erfarenhet av försäljning och vill utvecklas inom kvalificerad B2B-försäljning. Då Marknadsbyrån står för en hållbar profilering ser vi gärna att du som person ser vikten av miljö och hållbarhet och kan vidarebefordra detta tänk till dina kunder.

Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska, samt behärskar Office-paketet och har B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Marknadsbyrån
Marknadsbyrån stärker kunders varumärken med hjälp av produktmedia och tryckt kommunikation. Idag har dom en bred bas av kunder lokalt, men också storbolag runt om i Sverige. På Marknadsbyrån arbetar ett ungt team som vill förändra en bransch, dom brinner för hållbarhet och lägger mycket energi på att leva som dom lär. Samarbetet med deras kunder är jätteviktigt och de vill alltid ge kunden ett större värde för varje leverans de gör. Marknadsbyrån står just nu i början på en spännande förändringsresa framåt.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering har Marknadsbyrån valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Karin Hallén via Adecco 010 - 173 73 00, alt via mail; Karin.HallenKarlsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Sökord
Kundansvarig, Utesäljare, säljare B2B, Marknadsbyrån, Hållbar profilering, Adecco, Linköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.