Marcussons söker maskinist!

Marcussons söker maskinist!

Vi söker en maskinist med tidigare erfarenhet inom yrket.

Maskinen är utrustad med GPS så tidigare vana att köra med GPS är ett krav.

Förarbevis är meriterande.

Vi söker en ny grävmaskinist till en av våra grävmaskiner.

I rollen som grävmaskinist hos oss arbetar du med olika typer av markarbeten såsom grundläggning, rörläggning, schaktarbete m.m.

Du kommer att ha ett omväxlande jobb och bör kunna prestera bra även under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som maskinist hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer. Att du är prestigelös och gör alla uppgifter som behövs, även enklare arbetsuppgifter, ser vi som en självklarhet.

Du som söker är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning och är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet.
Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper till eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.

Du som söker är självgående med en stark drivkraft, engagerad, flexibel, arbetsvillig, samarbetsvillig, ansvarstagande och tycker om att jobba med andra människor. Vi premierar personlig utveckling och framåtanda.

Våra projekt är för tillfället stationerade runtom i Östergötland, så resor till arbetet kan förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 100% som inleds med provanställning på max 6 månader.
Mer info
Telefon 0731485279
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://marcussons.se/
Sista ansökningsdag 27 juni 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marcussons Entreprenadteknik AB är ett anläggnings- och transportföretag med huvudkontor i Linköping. Vi är under ständig och snabb tillväxt och har idag 55 medarbetare och en omsättningsprognos på ca 95 miljoner 2019. Vi håller till i Östra Malmskogen i våra nybyggda lokaler med kontor, verkstad, tvätthall, gym, uppställningsplats m.m.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder.