Marcussons söker grönytepersonal för säsongsanställning!

Marcussons söker grönytepersonal för säsongsanställning!

Vi grundlägger en hållbar framtid!

Det är vår vision och det beskriver vad Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB grundades 2006 av bröderna Robert och Jonas Marcusson. Bolaget har sedan starten växt stadigt både när det gäller omsättning och antalet anställda. 15 år senare har bolaget ca 50 anställda och omsatte 2020 ca 100 miljoner.

I takt med att bolaget blev större så ökade även behovet av större lokaler. Idag har bolaget en egen fastighet i Östra Malmskogen i Linköping sedan januari 2020, som rymmer bl.a. kontor, verkstad, tvätthall och uppställningsplats.

2017, 2018, 2019 och 2020 blev Marcussons utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. 2019 fick bolaget utmärkelsen "mästargaseller" eftersom de blivit utnämnda till Gasellföretag tre år på raken.

2019 fick Jonas och Robert även priset Infrastipendiet som Maskinentreprenörerna varje år delar ut till årets innovatör.

Marcussons huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder. Under 2020 tog vi nästa steg i att utveckla bolaget genom att bli tilldelade två jobb inom infrastruktur.

Vill DU vara med på vår framtidsresa? Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobbansokan@marcussons.se.

Vi söker just nu personal inför hösten 2021 som vill arbeta med grönyteskötsel. Vi utför både nyanläggningar och skötsel, samt enklare anläggningsjobb vid behov.

Arbetet är varierande och består bl.a. av:

Nyanläggning och plantering
Gräsklippning
Ogräsrensning
Trädbeskärning
Häckklippning
Lövupptagning
Vattning
Snö-och halkbekämpning

Vi söker dig med stort engagemang, är ansvarskännande, noggrann, flexibel, allsidig och är villig att lära och utvecklas. Du har öga för detaljer och slutfinish. Du kan arbeta både självständigt och i lag. Du måste kunna behärska bilkörning med släp, och har du vana av lastmaskin är det meriterande.

Krav:
Svenska
B-körkort

Meriterande:
Maskinvana
Trädgårdutbildning
Vana av grönyteskötsel

Med chans till förlängning
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.marcussons.se/index.html
Sista ansökningsdag 28 okt 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marcussons Entreprenadteknik AB är ett anläggnings- och transportföretag med huvudkontor i Linköping. Vi är under ständig och snabb tillväxt och har idag 50 medarbetare och en omsättningsprognos på ca 115 miljoner 2021. Vi håller till i Östra Malmskogen i våra nybyggda lokaler med kontor, verkstad, tvätthall, uppställningsplats m.m.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder.