Marcussons söker en ny kranbilschaufför!

Marcussons söker en ny kranbilschaufför!

Vi söker nu en chaufför till vår 4-axliga krok- och kranbil, en Volvo FH. Som chaufför i en av våra kranbilar så har du en mycket varierande vardag, med alltifrån krankörning, transport av grus och schakt, till maskinflyttar. Du bör kunna prestera bra även under tidspress.

YKB, CE-kort och vana att framföra kranbil är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som chaufför hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer. Att du är prestigelös och gör alla uppgifter som behövs, även enklare arbetsuppgifter, ser vi som en självklarhet.

Du som söker är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning och är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper till eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.

Du som söker är självgående med en stark drivkraft, lösningsorienterad, engagerad, flexibel, arbetsvillig, samarbetsvillig, ansvarstagande och tycker om att jobba med andra människor. Vi premierar personlig utveckling och framåtanda.

Det är en tillsvidareanställning på heltid 100% som inleds med provanställning på max 6 månader.

'Vi grundlägger en hållbar framtid'

Det är vår ledstjärna. Den beskriver vad
Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB är ett anläggnings- och transportföretag med huvudkontor i Linköping. Vi är under ständig och snabb tillväxt och har idag ca 50 medarbetare och en omsättning på ca 100 miljoner 2020. Vi håller till i Östra Malmskogen i våra nybyggda lokaler med kontor, verkstad, tvätthall, gym, uppställningsplats m.m.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder.

Kunder och medarbetare står i främsta fokus där kvalité och miljömässig hållbarhet på lång sikt är vår vardag. Vår styrka som företag är den breda erfarenheten hos våra medarbetare. Det finns alltid ett svar till hands.

Vårt mål är att grundlägga omvärlden mot en hållbar framtid som regionens bästa arbetsgivare.

Tveka inte att skicka in din ansökan med personligt brev samt CV till oss om du är intresserad av att bli en del av vårt gäng.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.marcussons.se/index.html
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marcussons Entreprenadteknik AB är ett anläggnings- och transportföretag med huvudkontor i Linköping. Vi är under ständig och snabb tillväxt och har idag 55 medarbetare och en omsättningsprognos på ca 100 miljoner 2020. Vi håller till i Östra Malmskogen i våra nybyggda lokaler med kontor, verkstad, tvätthall, gym, uppställningsplats m.m.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder.