Rutinerad löneadministratör till Nobeli i Linköping

Rutinerad löneadministratör till Nobeli i Linköping

Nobeli Business Support utvecklar och säljer business supporttjänster inom områden såsom Lön och Personal, Säkerhet och Dokumenthantering. Företaget har ca 140 anställda med en omsättning på 170 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna.

Vill du jobba med lön i en utvecklande miljö? Vi söker en kvalificerad löneadministratör till Nobelis kundteam inom avdelningen Lön och personal. Tjänsten är på heltid med arbetsort Linköping (SAAB)

Arbetsbeskrivning
Som löneadministratör arbetar du med alla delar inom löneprocessen, och jobbar utefter väl utarbetade processer. Du kommer att ingå i ett kundteam där ni tillsammans ansvarar för löneleverans till kund. I detta arbete ingår även att ta fram och utveckla administrativa riktlinjer och rutiner för de olika delarna i löneprocessen.

Vem är du?
För att trivas i rollen stimuleras du av att lära och tänka nytt. Du uppskattar kundkontakt där du representerar vår organisation. Du besitter en bra samarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet.
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och trovärdig och trivs med breda arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera på såväl svenska och engelska samt att du är en god administratör.
Vi ser att du tidigare har arbetat med löneadministration och har erfarenhet från att arbeta med lönesystem och tidssystem. Meriterade är erfarenhet från lönesystemet Aditro L samt att du är van att tolka lagar och kollektivavtal.

Vad kan Nobeli Business Support erbjuda dig?
Vi erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor, kunder och våra leverantörer. Vi prioriterar kompetensutveckling och erbjuder stöd och resurser för att utvecklas i yrkesrollen.
Vår värdegrund bygger på kompetens, kvalitet, förtroende och framåtanda. Nobeli erbjuder bra anställningsförmåner med bland annat friskvårdsbidrag. Mer information om företaget hittar du på www.nobeli.se

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nobeli Business Support med Manpower. Registrera ditt CV via manpower.se och koppla din ansökan till aktuell tjänst. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Kontaktuppgifter
För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Molin via telefon:
013-355501, eller mail: linda.molin@manpower.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (27 dagar kvar)