Operatörer till SAAB i Linköping

Operatörer till SAAB i Linköping

Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Lediga jobb som Operatör hos SAAB i Linköping

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i försvarsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande.
Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter.Du som kommer jobba inom produktion på Saab Aeronautics kommer vara belägen i Tannefors, Linköping. Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare.

Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos SAAB. Att arbeta som konsult den här rollen kommer du att arbeta med produktionstillverkning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott, övervaka maskiner och ansvara för den dagliga driften på avdelningen och sköta sina/sin maskin under tiden du arbetar.

Du kommer att arbeta på ett välkänt, väletablerat och spännande företag i Linköping som är verksamt inom försvarsbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare. Mer detaljerat kommer du att övervaka en eller flera maskiner, köra truck, avläsa mätprotokoll, utföra kvalitetskontroller och mycket mer i en spännande & utvecklande miljö på SAAB i Linköping.

Vi söker olika operatörer med erfarenheter från någon av följande maskiner och arbetsuppgifter:
  • Fräs
  • Jiggborr/borr
  • Slip
  • Svarv
  • NC/CNC
  • Plastmaskärare
  • Laserskärare
  • Svetsar
Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med produktionstillverkning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom produktion i något av namngivna operatörsroller samt erfarenhet av hantering av mätdon och ritningsläsning.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Mer info
Kontaktperson Tobias Hermansson
Telefon 0771-55 99 10
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (26 dagar kvar)