Applikationsingenjör till Mabema

Applikationsingenjör till Mabema

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork men att du sedan kommer att bli anställd av Mabema. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.Dina arbetsuppgifter


Som applikationsingenjör kommer du att arbeta i projektform mot olika kunder. Då varje kund har ett unikt behov utifrån deras produktion krävs det ofta att du besöker dem för att säkerställa hur detta behov ser ut och hur deras lösning kan skräddarsys och anpassas. Du kommer sedan välja ut rätt lins, kamera, belysning, mjukvara och robot för att sedan, med delvis hjälp av en konstruktör, bygga ihop den. Därefter gör du programmeringar och tester för att säkerställa att allt fungera som det ska och i vissa fall kan du också få skriva en manual som kunden sen kan använda.

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Linköping

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Din profil

Vi söker dig som har läst exempelvis teknisk fysik, elektroteknik, maskinteknik eller någon form av datateknisk utbildning på universitetsnivå alternativt dig som har läst till automationsingenjör på YH. Du ska ha den tekniska kunskapen och förståelsen för att kunna programmera samt installera robotar men även vara praktiskt lagd för att på så sätt kunna montera ihop roboten. Vi ser gärna att du har läst kurser inom C#, Visionstudios och signal- och bildbehandling.

Som person tror vi att du som söker är självgående, kommunikativ och strukturerad. Detta då du kommer att jobba mot kunder och själva ha kontakt med dem under projektets gång samtidigt som det också krävs att du självständigt driver dina projekt framåt. Därför ser vi också gärna att du är driven och tar egna initiativ. Det är också viktigt att du är praktiskt lagd och händig och har lika lätt att arbeta i team som ensam. Slutligen tror vi även att du är social, glad men även lugn för att på så sätt passa in i personalgruppen på Mabema.

Krav för tjänsten är, förutom utbildning, körkort B samt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mabema är Sveriges ledande integratör av visionssystem. Med kamerateknik och avancerad bildbehandling som gemensam nämnare bedriver de verksamhet inom fyra olika affärsområden; RobotVision, Vision, Nuclear och Wood. Mabema hjälper företag att höja produktionskvalitén och produktiviteten samtidigt som deras kostnader för fel och reklamationer minskar. Deras kunder återfinns inom den tillverkande industrin som exempelvis fordon, läkemedel, livsmedel etc.