Lärare/Instruktör till vår utbildning till maskinförare på ME-skolan

Lärare/Instruktör till vår utbildning till maskinförare på ME-skolan

Vi är inne i en expansiv fas inom ME-skolan och nya utbildningscenter byggs upp runt om i landet, just nu söker vi lärare till vår etablering i Linköping. Skicka in din ansökan redan idag, så kommer du att bli kontaktad av oss.

Arbetsuppgifter

Som maskinlärare kommer du att vara en del av den dagliga verksamheten på ME-skolan. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att utifrån dina erfarenheter och kunskaper kring arbete med maskin och eller anläggningsarbete lära ut detta till gymnasie- och komvuxelever som vi bedriver i samverkan med den kommunala gymnasieskolan.
Arbetet innebär också en viss del administration, planering och utveckling i nära samverkan med medlemsföretag. Till din hjälp kommer du att ha en rad stödsystem, mallar och skolplaner att följa och ha stöld genom. Det finns inget krav på lärarbehörighet, men möjligheten till vidareutveckling finns och vi stödjer fullt ut.

Vi söker dig
som
  • Har bred erfarenhet av anläggningsmaskiner och arbeten inom mark och anläggning.
  • Är intresserad av att jobba i en verksamhet bland ungdomar och vuxna.
  • Ser möjligheter i att vara med och utveckla en modern branschutbildning till ett framtidsyrke

Tjänsten passar dig som har en bred erfarenhet av branschen och som är intresserad av att utveckla framtidens maskinförare tillsammans med oss.

Det är
meriterande
  • Om du haft uppdrag som lärare/instruktör tidigare
  • Om du har erfarenhet av att ha handlett blivande maskinförare tidigare, till exempel genom att ha jobbat med lärlingar, men det är inget krav.
Ansök redan idag, då vi fortlöpande jobbar med urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Mer info
Telefon 019-195753
Email Mejla ME-skolan AB
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.meskolan.se
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ME-skolan AB är ett dotterbolag till bransch och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna, som ingår i Svenskt
Näringsliv. Organisationen har drygt 4000 medlemsföretag i branschen. Vi utbildar med fokus på högsta tänkbara kvalité för att gymnasie och vuxenelever som går utbildningen ska ha en så hög anställningsbarhet som möjligt efter avslutat utbildning. Vi har i dagsläget 9 utbildningscenter/skolor runtom i landet och siktar på att bli några ytterligare under de närmaste åren. Vi är idag drygt ett 30 tal lärare och önskar att få in några ytterligare lärarresurser till vårt positiva team. Vi har alltid den senaste tekniken i vår utbildning för att nå en så hög kvalité på vår utbildning som möjligt.