Logistikutvecklare inom solution design och projektledning

Logistikutvecklare inom solution design och projektledning

Om tjänsten

Arbetar du som logistikutvecklare och har erfarenhet av solution design och projektledning inom lagerlogistik? Till Logents verksamhet för SAABs produktionslager i Linköping söker vi en engagerad logistikutvecklare, vill du arbeta i ett framgångsrikt logistikteam där du ges möjlighet att skapa goda resultat och göra skillnad kan det här vara tjänsten för dig!

Som logistikutvecklare hos Logent och SAABs produktionslager i Linköping arbetar du nära sitemanager och driver olika logistikutvecklingsprojekt framåt. Du arbetar med förstudier, bidrar till att ta fram effektiva logistiklösningar och deltar ibland vid möten och presentationer för SAABs logistikledning. Som logistikutvecklare ingår du i Logents kunniga logistikteam på cirka 10 personer, en spännande arbetsmiljö där logistikutveckling och kundernas affär är i centrum. Tjänsten är placerad i Linköping vid SAABs produktionslager och du rapporterar till sitemanager.

Din profil

Vi tror att du redan idag arbetar som logistikutvecklare eller logistikkonsult och har några års erfarenhet av arbete med solution design och framtagande av process, budget och olika utrustning och ställagetyper. Alternativt att du arbetar inom leverantörsledet eller på beställarsidan inom en linjeorganisation i en liknande roll, har du erfarenhet av automation eller CAD ser vi det som meriterande.

Som person är du relationsskapande och trivs i samarbete med andra samtidigt som du är trygg i dig själv och kan driva det egna arbetet framåt på ett självständigt sätt. Du är öppen, nyfiken och utvecklingsinriktad och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är resultatinriktad och trivs i en entreprenöriell kultur där du får vara med och utveckla dig själv och bidra till både teamets och företagets utveckling och uppsatta mål. Vi tror att du är utbildad civilingenjör, civilekonom eller motsvarande med väl utvecklad analytisk förmåga, har bred och djup kunskap inom t.ex. lagerlogistik, distribution eller produktionseffektivisering.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2018 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Intresserad av tjänsten?

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som logistikutvecklare hos Logent. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent, tel. 070-722 77 59 eller mail marie-louise.baath@logent.se
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-722 77 59
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.