Lagermedarbetare till Logent

Lagermedarbetare till Logent

Vill du jobba i en varierande roll inom lager på Saab? Är du sugen på att byta bana helt eller kanske kommer du direkt från gymnasiet? Nu söker Logent lagermedarbetare för sin verksamhet inne på Saab.

Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare inne på SAAB i Tannefors (Linköping) får du ett varierande arbete där du kommer att ingå i ett högpresterande team. De huvudsakliga arbetsuppgifterna du kommer ha är bland annat att arbeta med inleveranser, plock, packning samt administration i lagersystemen.

Din profil

I rollen är det viktigt att du är noggrann och vill bidra till bra kvalitet. Du tycker om att arbeta i team och jobbar gärna mot ett gemensamt mål tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du ger det lilla extra, och är inte rädd för att lära dig nya saker.

Krav för tjänsten:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • En god social kompetens och samarbetsförmåga
  • God datorvana
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
  • Truckkort
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna roll.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Ansökningsförfarande

Tjänsten är en konsultlösning där du blir anställd på Skill. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Har du några frågor så kan du vända dig till ansvariga rekryterare Daniella Nygren, daniella.nygren@skill.se och Erik Öquist, erik.oquist@skill.se.

Tillträde så fort som möjligt och anställningen kommer inleda med en visstidsanställning på 6 månader med goda möjligheter till förlängning samt anställning på plats.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda.