Extra produktionasarbete i Linköping

Extra produktionasarbete i Linköping

Nu söker vi dig som vill arbeta som livsmedelsoperatör på uppdrag hos kund i Linköping! Vi söker framförallt dig med annan huvudsaklig sysselsättning i form av arbete eller studier, och dig som kan börja omgående.
Vi söker efter dig som är redo för ett långsiktigt arbete, har arbetslivserfarenhet och trivs med att arbeta inom livsmedelsbranschen.

Om tjänsten

Företaget där du kommer att arbeta är en av Sveriges största producenter inom livsmedel där du får möjligheten att vara en del av produktionsverksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer att variera då du kan komma att arbeta på olika avdelningar inom verksamheten.
Främst kommer du arbeta i slutskedet av produktionen där dina arbetsuppgifter kommer innefatta att övervaka maskiner samt tillverka, paketera och prismärka livsmedel. Arbetet ställer stora krav på fysiska förutsättningar och god hälsa.

Tjänsterna som ska tillsättas har arbetstider såväl dagtid som kvällstid.

Din profil

Som person är det viktigt att du är flexibel, för att du ska kunna ha möjlighet att hoppa in med kort varsel, exempelvis för att ersätta ordinarie personal vid sjukfrånvaro. Vidare ser vi gärna att du är en engagerad person som trivs att arbeta i högt tempo och varierade arbetsuppgifter.
  • Krav för tjänsten är att du har en annan sysselsättning i form av arbete eller studier
  • Vi ser att du är noggrann, tävlingsinriktad och en riktig lagspelare
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,7 miljarder SEK.

Om ansökan

Du ansöker tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom ansökningar och gör urval. Är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se