Gymnasielärare i dataämnen till Berzeliusskolan

Gymnasielärare i dataämnen till Berzeliusskolan

Arbetsbeskrivning

Vi behöver utöka vårt arbetslag inom dataämnen och söker en gymnasielärare med behörighet och kompetens i några av kurserna webbutveckling, webbserverprogrammering, dator- och nätverksteknik eller gränssnittsdesign för undervisning på i första hand teknikprogrammet.

Som lärare på Berzeliusskolan skapar du förutsättningar för lärande genom att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt kommunicera detta med eleven. Du deltar i arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor inom så väl ämnet som kring utveckling av utbildningen. I läraruppdraget kan mentorskap ingå, vilket bland annat medför att du deltar i elevhälsoarbete, tar föräldrakontakter och genomför utvecklingssamtal.

Kvalifikationer

Du är legitimerad gymnasielärare i något eller några av ovanstående dataämnen och besitter en hög kompetens inom ämnesområdet.

Som lärare på Berzeliusskolan är du intresserad av att skapa goda förutsättningar för lärande och leder eleverna mot målen för verksamheten. Du ser vikten av att elevernas utbildning utgör en helhet där dina ämnen är en del. Du brinner för pedagogisk utveckling och vill samverka med dina kollegor där du bidrar med nya idéer och engagemang. Du har stor förmåga att skapa goda relationer till så väl elever som kollegor samtidigt som du står för ett tydligt ledarskap i klassrummet.

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-12

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 2876
Mer info
Kontaktperson Mattias Dahlgren
Telefon 013-263709
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.linkoping.se
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Berzeliusskolan är en attraktiv nyrenoverad och centralt belägen skola i Linköping. Här finns grundskolans högstadium, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan omfattar naturvetenskaps- och teknikprogrammen samt språkintroduktion. Totalt finns ca 1700 studerande, varav 850 inom gymnasieskolan och 240 anställda på skolan.