Tekniker till våran nya servicesatsning

Tekniker till våran nya servicesatsning

Vill du hänga med på våran storsatsning för servicetjänster?

Arbetsbeskrivning

I rollen som smartbar-tekniker arbetar du i främst i våran SmartBar. Dina uppgifter innefattar att du ska sälja tjänster ur MediaMarkts serviceportfölj och utföra installationer av dessa. Exempel på tjänster som utförs i våran Smartbar idag är reparation av mobiltelefoner (byte av display på iPhone/Samsung, batterier mm), montering av displayskydd, installation av datorer och kringutrusning, backup, felsökning mm. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i Smartbar kommer du att hjälpa till i servicedisken/kassan vid behov och tillämpa övrig merförsäljning samt i mån av tid vara behjälplig i varuhuset. Denna roll samarbetar tätt med avdelningsteamet, Avdelningschef samt övrig butikspersonal.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig och är serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Du har ett stort intresse för att skruva med hemelektronik och har erfarenhet från felsökning, reparationer, datorbyggen eller andra erfarenheter som kan bedömas som likvärdiga.Vi tror att du är släktens "teknikguru" som "bara får allt att funka".

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som smartbar-tekniker hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Då detta är en ny tjänst hos oss finns det stora möjligheter för dig att påverka och utforma tjänsten. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan.
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 20190428


Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?