Senior Sales TV 89%

Senior Sales TV 89%

Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Nu söker vi dig som är en naturlig ledare och som vill arbeta som säljare och vara ett stöd till Avdelningschefen. Tjänsten är som Senior Sales TV-Avdelningen på 89%.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Senior Sales på MediaMarkt Linköping arbetar du som säljare samt har ett extra ansvar och du jobbar nära och stöttar Avdelningschefen. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang. Du driver din avdelning tillsammans med din Avdelningschef med fokus på försäljning, effektivitet och lönsamhet i linje med företagets värderingar och prioriteringar. Du ska leda, inspirera och motivera ditt team med fokus på försäljning av produkter och tjänster. Din huvudsakliga uppgift utöver ovanstående är att du och teamet alltid sätter kunden i första hand. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på TV-avdelningen men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar.

Det ska vara en upplevelse att handla på MediaMarkt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga surfplattor och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering.

Tillträde till tjänsten är planerat till 1 december eller enligt överrenskommelse.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara en person som brinner för försäljning. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Senior Sales hos oss får du en spännande och utvecklande roll. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-12-01. Notera att urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?