Vi söker produktionstekniker till kund i Linköping

Vi söker produktionstekniker till kund i Linköping

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ett flertal produktionstekniker inom beredning till kund i Linköping.

Vi söker drivna och innovativa personer med erfarenhet inom kabeltillverkning och/eller kablagetest samt mekinstallation.

Arbetet sker inom olika projekt där produktionsteknik är en viktig länk mellan konstruktion och produktion, för att säkra att de tekniska lösningarna är både producerbara samt kostnadseffektiva. Du kommer i huvudsak att granska producerbarheten för nya produkter, beredning av produktionsunderlag både för nya och befintliga produkter, utveckla nya och befintliga produktionsflöden samt effektivisera för ständiga förbättringar.

Uppdraget kommer genomföras på heltid på plats hos kund i Linköping. Uppdraget avses starta så snart som möjligt och pågå under initialt 12 månader med goda möjligheter till förlängning.

Formell kompetens
  • Vi söker dig som har erfarenhet från att ta fram produktionstekniska lösningar för montering i både nya och pågående projekt från tidiga konceptstudier till färdig produkt, även kunna vidareutveckla produkterna.
  • Gymnasieexamen, alternativ relevant vidareutbildning inom högskola- och universitet. Även YH-utbildning.
Som person är du driven, engagerad och har en vilja att utvecklas inom produktionsteknik. Du är noggrann, innovativ och strukturerad och kan självständigt söka den information som anses nödvändig för att genomföra en uppgift. Arbetet sker oftast i projektform vilket medför många gränssnitt och kontaktytor. Det förutsätter att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen, då det används i stor utsträckning.

Meriterande kompetens
  • Tidigare erfarenhet av produktionsrelaterat arbete, t ex produktionsteknik och montering.
  • Kunskap inom teknik såsom mekinstallation eller delmontering inklusive sammanbyggnad och slutmontering, samt erfarenhet inom ytbehandling/måleri är också meriterande.
  • Erfarenhet av Delmia, Catia V5, Enovia VPM, IFS ERP och Teamcenter är meriterande.
Omfattning/Ort

Heltid/Linköping

Information

Tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum då rekryteringen sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.