Servicetekniker till Linköping

Servicetekniker till Linköping

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker hos kund arbetar du offensivt och förebyggande i produktionsmiljö med underhåll och förbättringar av komplex maskinutrustning samt felsökning av mekaniska och elektriska system.

Arbetet innebär stort eget ansvar och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom våra arbetsområden. Du kommer arbeta såväl enskilt som tillsammans med övriga medarbetare i teknikgruppen.

Du kommer samarbeta med produktionen och övriga verksamheter. Du kommer arbeta som en del av Linköpingsanläggningens viktiga teknikgrupp. Du kommer att arbeta nära produktionens personal.

Tjänsten innebär skiftgång.

Vem är du

Du har teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Du har givetvis en teknisk förståelse och analytisk förmåga samt goda kunskaper inom ett eller flera av områdena elinstallation, elektronik och automation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser främst att du är en serviceinriktad och självgående person med stort kundfokus. Du är inte rädd för att ta egna beslut och du trivs i en miljö där du får arbeta med problemlösning.

Det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin.

Start: Omgående

Omfattning/Tjänstgöringsort:

Visstid/Heltid/Linköping

Ansvarig Rekryterare: Michaela.lindsten@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.