Produktionstekniker inom plåtbearbetning

Produktionstekniker inom plåtbearbetning

Om tjänsten

Som produktionstekniker kommer du att arbeta aktivt i gränssnitt mellan konstruktion, inköp och produktion. Din primära uppgift blir att granska konstruktionsunderlag och att ämnesbereda plåt-, rör- och svetsartiklar med avseende på tillverkningsbarhet till lägsta kostnad och med bästa tillverkningsmetod. Du kommer att ansvara för att produktionsunderlagen blir utförda på korrekt sätt och för undersökning och beställning av verktyg och fixturer som eventuellt kan behövas vid tillverkning. Artiklarna tillverkas i små serier och har mycket stora krav på toleranser och materialegenskaper.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktionsteknik, beredning eller verkstadserfarenhet med avseende på plåtartiklar. Erfarenhet av rör- och svetsartiklar är meriterande. Metodikutveckling kan i vissa fall förekomma.

Du har en teknisk utbildning i botten och en god produktionsteknisk kompetens. Arbetet som produktionstekniker innebär ett omfattande samarbete med olika avdelningar och affärsenheter inom företaget men även externa företag. Du bör därför vara utåtriktad, drivande och van att ta egna initiativ.

Viss flexibilitet vad gäller startdatum.

Din bakgrund
  • Bred verkstadsutbildning eller erfarenhet från plåtformning/plåtbearbetning
  • Verkstadsutbildning/erfarenhet inom andra verkstadsavsnitt
  • Produktionsteknisk utbildning (gymnasiet Ex KY)
  • Svenska i tal och skrift
Formell kompetens
  • Erfarenhet av rör- och svetsartiklar är meriterande
  • Kunskaper inom Catia eller andra konstruktionsverktyg är meriterande
  • Engelska i tal och skrift
Start: Juni 2019

Omfattning/placeringsort:

Visstid/Heltid/Linköping

Vid frågor kontakta gärna konsultchef:

Michaela.lindsten@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.