Produktionspersonal sökes till verksamhet inom livsmedelsindustrin i Mantorp

Produktionspersonal sökes till verksamhet inom livsmedelsindustrin i Mantorp

Arbetsuppgifter

Att arbeta inom livsmedelsproduktion innebär ett spännande och omväxlande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av att övervaka- och hantera maskiner i produktionen, packa, sortera och hantera förpackningarna av de färdiga rätterna. Arbetet innebär även skiftarbete och truckkörning kan förekomma, därav är truckkort meriterande.

Formell kompetens
  • Fullständig gymnasieutbildning.
  • Utbildning inom livsmedel eller processindustri är meriterande.
  • Erfarenhet inom livs-och matindustrin, samt processindustrin ser vi som meriterande.
  • Goda kunskaper i Svenska - tal och skrift.
  • B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande, om du inte är bosatt i Mantorp.
  • Truckkort, ser vi som meriterande.
  • Du kan jobba skift.
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har en god social kompetens, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Vi tror att du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader, med möjlighet till anställning hos kund.

Omfattning: Heltid, skiftarbete.

Tjänstgöringsort: Mantorp.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi för kunds räkning produktionspersonal till kommande uppdrag i Mantorp. En modern matfabrik som står för nytänkande, utveckling och miljöengagemang, som specialiserat sig på utveckling och produktion av fryst färdigmat i mellanstora serier. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos kundföretaget.