Nu söker vi fordonselektriker till företag i Västervik

Nu söker vi fordonselektriker till företag i Västervik

Om tjänsten

I rollen som Fordonselektriker kommer du att ha mycket varierande dagliga uppgifter. Bland annat kommer du att arbeta med nya bilar som ska färdigställas till kund, utföra servicejobb, underhåll, felsökningar och elektronikjobb och reparationer. Dina arbetsuppgifter kräver ett nära samarbete både med andra medarbetare på produktionsavdelningen och företagets kunder. Ditt arbete kommer även innebära att ta fram förslag för nyutveckling och uppdatering av programvara, förenkling av elsystem och kretskortslösningar. Skapa underlag för färdiga elsystem och prototyper av kabelslingor och kretskort för extern tillverkning.

Är du rätt för rollen som Fordonselektriker?

Du kommer att arbeta med att understödja avdelning för el-konstruktion och utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med el- och hybridbilar, elmotordrivna fordon och tidigare erfarenhet av att arbeta med fordonselektronik eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Formell kompetens
  • Utbildning eller dokumenterad erfarenhet av ritningsläsning inom el
  • Teknisk kunnande och intresse, gärna med erfarenhet från fordons-el och mekanik
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort och tillgång till egen bil
  • Datorvana
Meriterande:
  • Kunskap i ritningsprogram inom el
Din bakgrund

Vi ser gärna att du sen tidigare har dokumenterad kunskap och erfarenheter inom teknik och fordons-el med fokus på kretskort och ritningsläsning av elscheman. Du har ett stort intresse för teknik och är van att driva ditt arbete mot uppsatta mål.

Personliga egenskaper

Du behöver vara bra på att samarbeta och analysera din omgivning inom ditt expertområde då du kommer att arbeta med flera system som ska vävas samman i slutprodukten. Du är analytisk och ansvarstagande i ditt sätt att tänka kring tekniska problem och hur du arbetar för att lösa uppgifter och utmaningar av ny teknologi. Du är duktig på att hitta kärnan i komplexa problem och frågor samt duktig på att kommunicera i tal och skrift. Du arbetar strategiskt och i ett bredare perspektiv samt är duktig på att söka ny kunskap och utveckla koncept till färdiga lösningar.

Du besitter också en kreativ förmåga och öppenhet gentemot nya idéer och erfarenheter. Du har en god förmåga att planera ditt arbete i förväg och arbeta på ett systematiskt och organiserat sätt. Du är duktig på att följa riktlinjer och procedurer samt fokuserar på att leverera service och produkter av hög kvalitet för att skapa bästa kundtillfredsställelsen i enlighet med företagets normer. Du har också förmågan att anpassa dig inför förändringar och kunna hantera och arbeta under press när arbetet kräver det.

Anställningsform/omfattning/tjänstgörings ort

Visstidsanställning/heltid/Västervik med omnejd

Arbetstid: dagtid/skift förekommer

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.