Kundmottagare till Ramirent i Linköping

Kundmottagare till Ramirent i Linköping

Arbetsuppgifter
Ditt huvudansvar för denna tjänst är att bemöta kunder med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner och material för deras projekt. Du kommer vara behjälplig och ta emot maskiner och material som kunderna lämnar åter. Du behöver därför ha god erfarenhet av att köra motviktstruck för att kunna lasta och lossa maskiner och material. Utöver detta kommer du arbeta administrativt i ett verksamhetssystem där du t.ex. registrerar uthyrning och returer från kunderna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har:
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Truckkort, motviktstruck
  • Behärska svenska både i tal och skrift.
  • Vi ser gärna att du kan uttrycka dig på engelska utan hinder.
  • Vi ser gärna att du har en god maskinkännedom och har en teknisk grundkompetens.
  • Erfarenhet från maskinuthyrningsbranschen eller närliggande branscher är meriterande.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som ser kunden som vår viktigaste tillgång. Du är en utåtriktad person med stor social kompetens och har ett starkt driv och engagemang. Du är ansvarsfull med ordningssinne och inte rädd för att hugga in där det behövs!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid i 6 månader därefter tillsvidare/Heltid/Linköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information
Vid frågor om tjänsten kan du kontakta: Cecilia Alegria Furberg

072-254 33 18 cecilia.alegria.furberg@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet. Ramirent AB ingår i Ramirent-koncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent - More Than Machines®