Teknisk specialist el till Lejonfastigheter

Teknisk specialist el till Lejonfastigheter

Tjänsten som Teknisk specialist el är en nyinrättad tjänst som kommer att förstärka vår drift-och underhållsfunktion och öka vår kompetens som beställare av såväl nybyggnads- som ombyggnadsprojekt. Ditt ansvar omfattar bland annat att:
  • Ansvara för rambeskrivningar för nybyggnads- och ombyggnadsprojekt inom ansvarsområde
  • Följa upp utförda arbeten inom el-området
  • Aktivt bidra till ett bättre driftnetto i våra fastigheter genom att arbeta förebyggande
  • Ansvara för elsäkerhet och uppföljning av elrevisionsbesiktningar
  • Vara sakkunnig inom företaget när det gäller elfrågor
  • Ansvara för myndighetskontakter rörande sakfrågor inom el
  • Bidra med sakkunskap kring installationer av larm, lås och passersystem
  • Ansvara för omvärldsbevakning av kompetensområdet
Din kompetens

Vi söker dig som både har utbildning och gedigen erfarenhet från el-området. Det kan vara från liknande roller som den här eller exempelvis som projektör/konsult. Din kompetens är viktig och vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att komma till din rätt i rollen måste du ha lätt för att samarbeta, samtidigt som du har förmågan att självständigt kunna planera och driva ditt arbete. Du är lyhörd, utvecklingsorienterad och arbetar med en helhetsförståelse tillsammans med dina kollegor.

Hos Lejonfastigheter får du stort eget ansvar och handlingsutrymme inom ramarna för vårt uppdrag. Vår organisation präglas av drivkraft, utvecklingsfokus och samverkan. Välkommen till oss!

MER INFORMATION

För mer information ring Conny Besterman på rekryteringsföretaget AS&B Executive (conny@asbab.se), 0706-181162.

Ansök senast den 2019-04-21.
Mer info
Telefon 0706181165
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner med ett framgångsrikt och varierat näringsliv, ett stort universitet och en välmående landsbygd. Lejonfastigheter är en engagerad aktör i stadens utveckling. Vi ansvarar för 280 offentliga fastigheter där tiotusentals Linköpingsbor vistas varje dag, kort sagt Linköpings viktigaste hus.

Just nu arbetar vi med många spännande projekt. Vi bygger och utvecklar fastigheter som kommer att sätta stor prägel på staden. Samtidigt förädlar och vårdar vi våra befintliga hus så att de fungerar bra för alla de aktiviteter som bedrivs där, idag och imorgon. Vår verksamhet står aldrig still, arbetet på Lejonfastigheter formas av den livliga utveckling som pågår runt omkring oss. Vi är ett 70-tal medarbetare som arbetar för vår vision: Tillsammans bygger vi det goda samhället, genom att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer. Om du vill dela den visionen, vill vi gärna bygga Linköping tillsammans med dig!

Lejonfastigheter är ett helägt dotterbolag till Linköpings Stadshus AB. Läs mer om oss på
www.lejonfastigheter.se

Hos oss får du en viktig uppgift
Vi på Lejonfastigheter förvaltar, bygger och utvecklar fastigheter för att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer. För att leva upp till våra höga krav på oss själva med nöjda kunder arbetar vi kontinuerligt med att utveckla oss själva, vår organisation och vår egen kompetens.