Skiftgående drifttekniker sökes till Universitetssjukhuset i Linköping

Skiftgående drifttekniker sökes till Universitetssjukhuset i Linköping

Tjänsten

Är du en självgående drifttekniker som gillar att jobba i skift? Trivs du i en spännande miljö med både ny och gammal teknik? Med en fast placering mitt i Linköping söker vi dig som vill vara med och säkra den dagliga driften av Östergötlands största sjukhus.

Vi har ett lokalkontor med en egen driftcentral på Universitetssjukhuset i Linköping där du kommer att dela din vardag med 55 trevliga och kompetenta kollegor som gemensamt arbetar med att förbättra driften och underhållet av sjukhuset. Universitetssjukhuset i Linköping är under ständig utveckling med fokus på modern sjukvård. I denna tjänst får du jobba med nya komplexa och intressanta byggnader samt teknik och system som finns i dessa. Då L&T är en stor koncern har du även möjlighet att personligt utveckla dig inom områden som du finner intressanta.

Denna tjänst är ett vikariat för föräldraledighet och arbetet sker i 5 skift, med tillsvidare fortsättning som drifttekniker i dagtid (arbetstid 7-16). Som drifttekniker har du varierande arbetsdagar och under vikariatsperioden jobbar du både övervakande i driftcentralen och löser ärenden i sjukhuset. Du kommer bland annat att jobba med
 • Systemövervakning via överordnat system (Citect)
 • Rondering och förebyggande arbete
 • Utföra tillsyn & skötsel och/eller felanmälan på fastighetssystem
 • Tekniskt underhåll på fastigheterna
 • Utföra akuta arbeten på fastigheterna
Eftersom vi jobbar på ett akutsjukhus utmanas du även att snabbt kunna ställa om från ett planerat arbete till något plötsligt akut ärende.

Din profil

Du möter våra kunder dagligen och därför ser vi att du är serviceinriktad och kan hantera kunder på ett professionellt sätt. Du har även lätt för att samarbeta med andra även om du mestadels jobbar självgående. Du är positiv och hjälpsam och sprider den kunskap och kompetens du har men har också förmågan att ta hjälp av andra där du ser att det kan leda till bättre lösningar. Vidare har du en god teknisk förståelse samt är noggrann och lösningsorienterad.

Kvalifikationer
 • Relevant utbildning inom drift/underhåll av fastigheter, eller motsvarande praktisk erfarenhet
 • Några års arbetslivserfarenhet med fokus på drift och felavhjälpande underhåll
 • Förståelse för styr & regler, samt kunskaper inom ventilation, VVS, SBA och el
 • Behärskar svenska mycket väl både i tal och skrift
 • God kompetens i Office-paket
 • B-körkort
Meriterande
 • Kunskap om injustering av luft
 • Arbetat med pumpar och motorer
 • Förstå driftbilder och ritningar
Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Gruppchef Marcus Brage 070 200 38 61

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.