SRÖ-ansvarig till Linköpings Universitetssjukhus

SRÖ-ansvarig till Linköpings Universitetssjukhus

Vill du ha ett jobb med många kontaktytor och där din arbetsinsats är enormt viktig? Om du dessutom tycker att miljöfrågor är viktiga, följ med på vår resa mot en mer miljövänlig framtid som

SRÖ-ANSVARIG

Universitetssjukhuset i Linköping är under ständig utveckling med fokus på modern sjukvård. I denna tjänst får du jobba med nya komplexa byggnader tillsammans med 55 kompetenta och glada kollegor som arbetar dygnet runt med driften och underhållet av sjukhuset.

I denna tjänst är du ansvarig över styrning, reglering och övervakning av olika system för sjukhusbyggnaders funktioner. Du har ett övergripande ansvar för det mesta inom fastighetsautomation och du medverkar i större och mindre projekt som berör denna. Du samarbetar tätt med driftavdelningen och driftcentralen på US men även med övriga regionen. I din roll ingår att förvalta Region Östergötlands SCADA-system på ett avtalsenligt vis. Detta sker i nära samarbete med systemintegratörer och RÖ:s Teknikutvecklare inom automation.

Vi ser att du är en energisk medarbetare med ett starkt lösningsfokus. Det är också viktigt att du har en förmåga att se helheten och förstå hur olika små justeringar kan påverka denna. Sjukhuset huserar en hel del komplexa system, vilket ger dig en brant utvecklingskurva rent tekniskt och kompetensmässigt, och därför behöver du vara teknikintresserad.

Kvalifikationer
  • Minst några års erfarenhet av liknande arbete inom SRÖ
  • Kunskaper inom fastighetsautomation
  • Mycket god datorvana
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Det är även meriterande om du har kunskaper inom programmering av PLC system eller erfarenhet av Citect-SCADA.

Vi gör urval och intervjuer löpande samt använder tester i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Marcus Brage 070 200 38 61

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.