Drifttekniker styr/regler sökes till Linköpings Universitetssjukhus

Drifttekniker styr/regler sökes till Linköpings Universitetssjukhus

Är du en drifttekniker med styr och regler nära ditt hjärta? Söker du efter nya utmaningar? Här är din chans då vi söker en

DRIFTTEKNIKER MED INRIKTNING STYR/REGLER

Arbetsuppgifterna i denna tjänst innefattar daglig drift på Universitetssjukhuset i Linköping. Tjänsten är riktad för att ha ett nära samarbete med SRÖ avdelningen där vi behöver stärka upp med en operativ resurs med inriktning på PLC-programmering. Då sjukhuset ständigt utvecklas inom modern sjukvård får du jobba med komplexa och intressanta byggnader samt teknik och system som finns i dessa.

Denna tjänst kommer passa som handen i handsken på dig som har ett stort intresse för teknik, är flexibel och gillar att ta an utmaningar. Vi ser gärna att du har lätt för att jobba både självständigt och i grupp. Din positiva attityd, kreativitet och förmåga till problemlösning gör dig till vår kunds superhjälte.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av PLC-programmering, främst ABB styrsystem
  • Goda färdigheter i mekaniskt arbete
  • God förståelse för tekniska installationer
  • Kunna läsa och förstå el-scheman och driftkort
Meriterande
  • Färdigheter i CAD
Du kommer tillhöra ett gäng på 55 drivna, självgående och positiva kollegor som gemensamt arbetar med att förbättra driften och underhållet av sjukhuset. Sjukhuset står även inför ett tekniskt generationsskifte rent styrmässigt vilket ger dig en unik möjlighet att jobba med sprillans ny teknik.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag då vi gör löpande urval och intervjuer. Har du frågor eller funderingar om tjänsten kan du kontakta den rekryterande chefen Marcus Brage (070 200 38 61) eller rekryteraren Nora Isacsson (076 127 31 54).
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (11 dagar kvar)