Butiks- och reservdelssäljare

Butiks- och reservdelssäljare

Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en butiks- och reservdelssäljare till vår anläggning i Linköping.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden består i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via uppsökande telefonförsäljning till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare, vilket innebär att sköta en del administrativa uppgifter. Jourtjänstgöring kan förekomma.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:
  • Intresse eller erfarenhet av lantbruk / entreprenad.
  • Erfarenhet av försäljning mot slutkund.
  • Bekväm med att använda telefon som arbetsverktyg.
  • Ett stort driv och resultatfokus.
  • Vara lagspelare samtidigt som du är självgående.
  • En duktig relationsbyggare.
  • Nyfikenhet på de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad.
  • God datorvana.
Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Även om tjänsten innebär en del administration är det personliga mötet med våra kunder som är det allra viktigaste! Vi vill du att du känner dig trygg i försäljningssituationen där du drivs av att ge den allra bästa servicen. Vi ser gärna att du är bekväm med att använda telefon som arbetsverktyg då mycket av vår kontakt med kunderna sker via telefon.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Linköping.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2022-12-11. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Thommy Karlsson, Platschef, på 0105561728.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Thommy Karlsson
Telefon +46105561728
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 55 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.