Administratör

Administratör

Nu söker vi en administratör som med ett stort engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet i region mellersta, med placering i Linköping.

Om rollen

Som administratör kommer dina arbetsuppgifter att innefatta kundregistrering, kreditsamordning och bland annat inventarieregistrering i vårt system ERS. I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå kontering av fakturor och vidarefakturering till kund. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Om dig

Du har en relevant gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet av administrativt arbete. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har god systemvana och lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och med varierande arbetsuppgifter.

Du har en god förmåga att samarbeta med människor och skapar långsiktiga relationer. Du har förmågan att se helheter och arbetar strukturerat och självständigt. Självklart har du ett äkta intresse av människor och är duktig på att bygga förtroende.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sanna Börjesson, HR, 0725-334000,
Mer info
Kontaktperson Sanna Börjesson, HR
Telefon 0725-334000
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)