Nu söker vi dig som vill jobba som Säljare hos oss på Lambertsson Sverige AB i Linköping. Du får ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter.

Om rollen

I denna roll kommer du arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till våra kunder inom bland annat bygg- och anläggningsbranschen. Det innefattar bland annat uthyrning av byggmaskiner, ställningar, liftar och byggcentraler. Du kommer att möta våra kunder på vår kundmottagning och via telefon, men för att kunna erbjuda vägledning och bästa möjliga service kommer du även åka ut på kundbesök.

Om dig

Du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Du trivs i en roll där du får ha mycket kundkontakt, tycker om att ta eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Problemlösning är någonting som motiverar dig. Då vi arbetar inom en bred verksamhet är viljan att lära sig nya saker en viktig egenskap.

B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har;
  • Lokalt nätverk inom branschen
  • Kännedom om byggbranschen och maskiner
  • Truckkort
Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Peter Wistrand, depåchef
Telefon 0733-376041
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Lambertsson erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, solenergi, moduler och trafikanordningar.