Projektledare Solel

Projektledare Solel

Vi är just nu i en spännande utvecklingsfas av verksamheten i Glacell och söker en projektledare som vill vara delaktig i att uppnå klimatmålet för en bättre framtid!

Vår inriktning är smarta installationer för energieffektiva fastigheter. Glacells bidrag är helhetslösningar för energioptimering för fastigheter, infrastruktur, bygg och industri och vårt mål är en bättre värld. På köpet får våra kunder, och i förlängningen deras kunder, en smartare, mer kostnadseffektiv vardag och den sköna känslan av att vara med i något stort, i något som gör skillnad. Tillsammans kan vi på allvar bidra till FN:s klimatmål 2030. Det är nu det gäller och vi tänker inte stå bredvid och titta på.

Om rollen

Du kommer driva vår solelsverksamhet i Mellansverige med utgångspunkt från Linköping Du kommer arbeta med allt från anbud, projektering och projektledning. En viktig del i rollen är att representera Glacell gentemot både befintliga och nya kunder.

Om dig

Vi söker dig som drivs av att bygga goda affärsrelationer och har en förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du har tidigare erfarenhet av projektledning och av att projektera solel-anläggningar. Du är van att arbeta i Cad-program.

Körkort klass B är ett krav då resor ingår i tjänsten, har du elutbildning är det meriterande.

Passar du in på beskrivningen och vill vara med på vår framtidsresa så ser vi fram emot din ansökning!

Vi erbjuder

Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med många kundkontakter. Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter med möjlighet till utveckling tillsammans med oss.
Mer info
Kontaktperson Tobias Jönsson, Regionchef
Telefon 0733-376111
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Lambertsson erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, solenergi, moduler och trafikanordningar.