Medarbetare till serviceavdelningen

Medarbetare till serviceavdelningen

Nu söker vi dig som vill arbeta på vår serviceavdelning i Linköping. Du kommer att mötas av ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete inom varierande arbetsområde.

Om rollen

I denna roll kommer du främst att arbeta i vår bodverkstad där huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra service, reparationer och rengöring av våra bodar, vagnar och containrar. Rollen innebär även att du kan komma att utföra montage och servicearbeten ute hos våra kunder. Du kommer även ha ett visst ansvar för vår gårdsyta.

Andra arbeten som du även kan komma att utföra;
  • hantering och returmottagning av material
  • registrering av returnerat material i vårt bokningssystem
  • lastning och lossning
  • leveranser av maskiner och material
Om dig

Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och du kan hantera stressiga situationer på ett kontrollerat sätt. Du trivs i en roll där du har varierande arbetsuppgifter och där du får ta mycket eget ansvar och arbeta självständigt. I denna roll behöver du vara serviceinriktad och ha ett starkt tekniskt intresse.

Merterande är om du har grundkunskaper inom el och har truckkort.

Krav
  • B-körkort
  • Datorvana
Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Vi erbjuder:
Mer info
Kontaktperson Peter Wistrand, depåchef
Telefon 0733-376041
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Lambertsson erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, solenergi, moduler och trafikanordningar.