Medlemsrekryterare

Medlemsrekryterare

Vi söker femton medlemsrekryterare!
Vill du jobba med att ge världens viktigaste yrke bättre villkor och förutsättningar? Att jobba på Lärarförbundet innebär att arbeta med en av Sveriges mest diskuterade frågor. Skolan är avgörande för Sveriges framtid. Vi brukar säga att allt börjar med bra lärare. Och lärare ska ha bra löner och bra villkor. Vi som jobbar här vill vara engagerande, öppna, kompetenta och drivande. Det är också egenskaper vi söker när vi letar efter nya medarbetare. Allt för att skapa goda förutsättningar för alla Sveriges Lärare.

Vill du vara med och utveckla Lärarförbundets medlemsrekrytering? Nu tar vi nästa steg i vårt arbete med att rekrytera fler medlemmar till Lärarförbundet. Vi söker nu femton medlemsrekryterare till vårt nya team Medlemsrekrytering med placering i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.

Om dig
Du är en mästare på att träffa människor och knyta nya kontakter. Du är bra på att entusiasmera, gillar när det händer mycket och ser utmaningar som en del av vardagen. Du lär dig snabbt och brinner för att lärare ska få rätt förutsättningar att vara lärare. Tidigare har du jobbat i ideella organisationer med rekrytering av medlemmar eller så har du säljerfarenhet ifrån en annan bransch.

Dina arbetsuppgifter
Du är en stjärna på att rekrytera medlemmar. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att rekrytera medlemmar på högstadiet och gymnasiet, samt skolledare, via arbetsplatsbesök och telefon under olika kampanjperioder. Du ingår i ett nystartat rekryteringsteam som jobbar mot tydliga mål och som utgör en viktig del i Lärarförbundets strävan att öka i facklig styrka. Teamet har tillsammans en blandning av olika kompetenser.

Till teamet söker vi olika kompetenser, som till exempel:
  • Du som har erfarenhet av medlemsrekrytering eller sälj
  • Du som har lärar- eller skolledarbakgrund
  • Du som har erfarenhet av engagemang inom facklig/ideell organisation
  • Du som har erfarenhet av att jobba tillsammans i team
För att lyckas i jobbet har du förmågan att skapa goda relationer, agerar utåtriktat och är socialt aktiv i professionella sammanhang. Du är oerhört resultatinriktad, initiativrik, driven och mycket bra på att samarbeta.

Vi söker medlemsrekryterare med placering i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping samt till ett mobilt nationellt team som utgår från Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig
Du kan se fram emot ett omväxlande jobb i en organisation som är på en spännande förändringsresa. Självklart har vi kollektivavtal med tjänstepension och andra bra förmåner för våra anställda.

Vi förutsätter att du delar Lärarförbundets grundläggande fackliga värderingar. Lärarförbundet strävar i alla avseenden efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla. Individuell lönesättning tillämpas. Vi förutsätter att du har körkort, tillgång till egen bil är önskvärt. Tjänsten är en projektanställning på heltid till och med 221231. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lararforbundet.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)