Koordinator till Kulturskolan

Koordinator till Kulturskolan

Är du flexibel och samarbetsvillig? Vår kund Linköpings Kommun och Kulturskolan söker nu en koordinator på minst 50%. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå fram till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Vår erbjudande

Du kommer vara ett stöd till biträdande chef. Dina uppgifter kommer vara att administrera bilpoolen, ansvara för beställningar och att vara ett stöd i enklare IT-frågor. Du kommer också vara ansvarig för att boka lokaler till skolans konserter och andra evenemang.

Vem är du?

Du är en person som har lätt för att samarbeta och du gillar att ta egna initiativ. Du är flexibel och anpassningsbar och dina datakunskaper är goda. Dina dagar kommer bestå av mycket kontakter med människor, både externt och internt, så det är viktigt att du trygg i en sådan roll.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.