Junior Financial Controller sökes till kund i Linköping!

Junior Financial Controller sökes till kund i Linköping!

Clarify söker dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som Controller hos vår kund i Linköping!

Vi söker just nu en Junior Financial Controller med inriktning mot rapportering och avstämningar till en välkänd bank som är belägen i centrala Linköping med start omgående. Vår kund behöver stötta upp med en konsult under en intensiv projektfas. Du kommer att ingå i ett team på sex personer. Som Junior Financial Controller hos vår kund kommer du under 6 månader vara anställd som ekonomikonsult på Clarify med stor möjlighet till förlängning.

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter
 • Kontoavstämningar
 • Resultatkontroll i månadsbokslutet
 • Moms- och myndighetsrapportering
 • Ränteuppdatering
 • Intern rapportering
 • Uppföljning och analys
Kvalifikationer och erfarenhet
 • Examen inom ekonomi
 • Något års arbetslivserfarenhet inom redovisning alternativt liknande arbetsuppgifter
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • Van användare av Excel
 • Meriterande med erfarenhet från bank
Personliga egenskaperFör att trivas i rollen har du ett genuint intresse för ekonomi. Du är prestigelös, flexibel och tycker om att arbeta i samarbete med andra och har lätt för att lära och sätta sig dig i nya system.

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor och spännande uppdrag.

Start: Omgående

Placering: Stockholm

Omfattning: Konsultuppdrag, heltid

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Fanny Mörk på Clarify, telefon 070-7898779 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 jan 2020 (27 dagar kvar)